Gå til L'Impératrice

UDSOLGT

L'Impératrice

L'Impératrice

man 02 dec. 2024
København V

Store VEGA | København V

20.00

Døre: 19.00

Support: Oracle Sisters

Billetpriser: 310 kr. + gebyr.  
Billetsalget starter 20. juni kl. 10.00 via vega.dk, livenation.dk og ticketmaster.dk.
Live Nation presale starter 19. juni kl. 10.00 på livenation.dk, hvis man opretter en bruger.

Billetter

Billetsalg

  • Generelt salg*
    FÅ BILLETTER TILBAGE
    Udsolgt. Søg efter en anden dato.

Artister ved dette event

Event information

Det anmelderroste franske pop- og disco-band L'Impératrice fyrer op under Store VEGA til december

Det franske pop- og disco band L'Impératrice blev dannet i Paris tilbage i 2012. Sekstetten har lige siden kickstartet fortryllende dansefester med deres ørefængende, fransksprogede hits. Keyboardspilleren Charles de Boisseguin dannede bandet, da han savnede de mere organiske, disco-funderede lyde og grooves, i en tid hvor den parisiske musikscene blev domineret af elektroniske kunstnere.
 
Trommeslageren Tom Daveau og bassisten David Gaugué er hjørnestenene i det insisterende og fremdrevne groove. To keyboardspilere og en guitarist slutter sig til dem og tilføjer fortryllende melodier spillet på vintageudstyr. L'Impératrice fik deres store gennembrud med deres tredje EP, ”Odysssée”, fra 2015, hvor den eminente jazzsangerinde, Flore Benguigui var blevet en del af gruppen. Lige siden har de turneret intensivt og har også været forbi Danmark ad flere omgang.


Senest spillede de på dette års Heartland på Fyn, hvor Poplish i en 5/6-stjernet anmeldelse skrev: ”Seksmandsbandet, som konstant var i bevægelse og som desuden skiftede instrumenter undervejs sørgede for et brag af en fest denne fredag aften. Velklædte, med deres baby-blå uniformer, gik det hele op i en højere enhed.”

Til december får danskerne endnu engang muligheden for at kridte danseskoene med L'Impératrice når de indtager VEGA, hvor de gav en udsolgt koncert i Lille VEGA i 2022. Denne gang er det Store VEGA, der bliver transformeret til en fransk disco-fest.