Skip to main content
Homepage
DK
Login/Registrer
Simon Talbot

Simon Talbot

Events

Der er ingen events i salg

Simon Talbot er et etableret navn med velfortjent succes efter mere end 15 år på den danske comedy-scene. Med talrige anmelderroser og hundredtusindvis af trofaste fans i ryggen, er Talbot ikke blot kendt og elsket for sine onemanshows, hvoraf hans seneste ’Optur’ solgte over 50.000 billetter, men også sine sketchshows og mange TV-optrædener. Senest har Simon rejst verden rundt og optrådt på engelsk i tre måneder som opvarmer for komikeren Russell Howard. Vi har også set ham som vært på TV2´s ’En Stor Aften – med Simon Talbot’. Herudover producerer Simon i øvrigt også CRACK.
 
Læs meget mere om dét og Simons mange talenter, og også hvordan du booker ham til dit næste arrangement herunder.

Følg Simon Talbot her:

Instagram | Facebook | Twitter | YouTube | TikTok

Send os en mail på comedy@livenation.dk med en kort beskrivelse af dit arrangement, så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt med information og pris, eller ring til os på +45 3525 4100.

Simon har haft velfortjent succes på den danske comedyscene i mere end ti år. Han har tre gange været nomineret i kategorien ‘Årets Komiker’ til ZULU Comedy Galla. At danskerne er vilde med Simon, afspejles også meget godt på hans sociale medier, hvor han har mere end 400.000 følgere.


Simon er en af Danmarks helt store comedy-darlings, som gang på gang leverer solid underholdning til danskerne, bl.a. med sine onemanshows. Det anmelderroste show ’Optur’ (2021-2022) spillede for over 50.000 mennesker rundt omkring i Danmark. Tidligere shows inkluderer ’Make Denmark Great Again’(2018 og 2019) ’Mr. Copenhagen’ (2016), ’Talle Alene i Verden’ (2013) og ’Damp’ (2011).


Simon har blandt andet haft sit eget sketchshow ’Simon Talbots Sketch Show’, deltaget i programmer som ’Comedy Fight Club’, ’Hvor Fanden er Herning’, ’Stormester’ og ageret vært på ’En Stor Aften’ og TV2’s store lørdagsshow ’Bingo Banko’.

Kært barn har mange navne og i Simon Talbots tilfælde også mange talenter. Talbot kan bookes som komiker, konferencier og vært, og han kan også gøre det hele online, sågar på engelsk. Talbot kan bookes både privat og til firmaarrangementer. 

Yes. Simon har boet et år i LA for at arbejde på sit engelske stand-up. Han har lavet et engelsk oneman show ’Danish Invasion’ og hans engelsksprogede sæt på britisk TV har over 1.4 millioner visninger på YouTube. Sidst har Simon Talbot været på turné som engelsksproget opvarmer for den britiske komiker Russell Howards verdensturné. De lavede 63 shows i Amerika, Canada og Europa.

Ja! Besøg den her: https://simontalbot.dk/ 

Ja, ja, ja og ja! Se her: 

Send os en mail på comedy@livenation.dk med en kort beskrivelse af dit arrangement, så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt med information og pris.

Resultatet af endnu ét af Talbots mange talenter: en medaljevindende moonshine spiritus! 
Den er lyn-lagret på majs og hvede, med 32% alkohol og dertil special udviklet salt-karamel smag. Glat, lækker, rund - en fest i en flaske.
Crack vandt guldmedaljen for “bedste smag” ved Concours International de Lyon 2021 - World’s best products competition.


“Crack” er et irsk ord, og betyder en festlig udgave af “hygge”. Med en mission om at skabe den bedste smag på markedet, blev resultatet en "Salted Caramel Moonshine", der sparker sokkerne af enhver leprechaun.


Se mere her: https://crack.dk/ 

Simon Talbot_crack_1920x1080

Share
kategori:Comedy