Gå til Lars Ulrich

Lars Ulrich I samtale med Puk Damsgård/Living away from Denmark

Lars Ulrich I samtale med Puk Damsgård/Living away from Denmark

lør 26 okt. 2024
København k

noma | København k

/26. OKT.
/LARS ULRICH
/I samtale med Puk Damsgård/Living away from Denmark


Lars Ulrich. Født 1963 i Gentofte. Bor i USA.
I samtale med Puk Damsgård.

I denne talk fortæller Ulrich som sit liv, sit forhold til Danmark og til sin kreative rejse – til ingen ringere end journalist, forfatter og udenrigskorrespondent Puk Damsgård, der denne eftermiddag har skiftet verdens krigszoner ud med Danmarks mest kendte rockmusiker.

Sammen udforsker de, hvordan deres liv i udlandet har forandret dem og deres perspektiv på, hvad ”hjem” betyder. Er det nødvendigvis et fysisk sted, eller er det også en følelse i forhold til relationer, eller kan hjem ligefrem være en bevægelse? For hvordan forankrer man sig, når man konstant er på vej til koncert eller til den næste historie? Og hvordan holder man sig kreativ med pennen i verdens brændpunkter og bag et trommesæt til kæmpe koncerter med over 50.000 mennesker, og hvad vil det sige at være optaget af noget?


Det ordinære salg for eventet starter mandag den 16. september kl. 12. Indtil da kræver det nedenstående pre-sale link for at sikre sig adgang. Det er muligt at læse om arrangementet på vores site her. Købslinket på sitet er til det ordinære salg, som altså starter mandag den 16. september.

Antal af billetterne er på grund af pladskapacitet begrænset, hvilket gør oplevelserne intime og nære.

Mad og drikke er ikke inkluderet i billetprisen, men kan tilkøbes. Til at stå for de kulinariske oplevelser vil man kunne møde skiftevis Hija de Sanchez og POPL Burger.

Billetter

Billetsalg

  • I salg nu!

    Generelt salg*

Artister ved dette event