Gå til St. Vincent

St. Vincent

St. Vincent

lør 26 okt. 2024
København k

noma | København k

Døre 18.00

OBS: På grund af uforudsete omstændigheder aflyses arrangementet med St. Vincent.

Alle billetter refunderes automatisk

 

St. Vincent
/talk/5 albums som ændrede mit liv
/26. okt.

Det officielle billetsalg starter mandag den 7. oktober kl. 12.00.

St. Vincent. Født 1982 i Tulsa, Oklahoma. Bor og arbejder i New York og Los Angeles.

Da Annie Clark debuterede som St. Vincent i 2007, fik hun hurtigt status som en af de mest innovative og fascinerende skikkelser i moderne musik. Med sit selvbetitlede album fra 2014 vandt hun en Grammy for bedste alternative album, og med sit femte album, ’Masseduction’ fra 2017, gik hun top 10 i både USA og England og vandt yderligere to grammys – hvilket skete igen med Daddy’s Home i 2021, som gav hende den anden grammy for bedste alternative grammy.

I denne samtale med Camilla Jane Lea taler St. Vincent om de album, som har defineret hende som menneske og kunstner. Og selvom det denne dag handler om historier og levet liv, er guitaren aldrig langt væk, så hun kan komme med musikalske referencer, når de bliver nødvendigt – ligesom der vil være mulighed for at publikum kan stille spørgsmål. Og mon ikke også der bliver lejlighed til at tale om det helt nye album, ’All Born screaming’, som Annie Clark ledsager med disse ord:

“Hvis du bliver født skrigende, er det et godt tegn, fordi det betyder, at du trækker vejret. Du er i live. Min gud. Det er glædeligt. Og så er det også en protest. Vi bliver alle født i protest på en eller anden måde. Det er skræmmende at være i live, det er ekstatisk at være i live. Det er alt.”

Billetter

Billetsalg

  • Generelt salg*
    Aflyst. Søg efter en anden dato.

Artister ved dette event