Gå til Bright & Black

Bright & Black live 2025

Bright & Black live 2025

man 12 maj 2025
København k

Det Kongelige Teater | København k

20.00

Døre 19.00

Billetpriser: 750,- / 600,- / 550,- / 350 kr. + gebyr.  
Det officielle billetsalg starter onsdag 23. oktober 2024 kl. 11.00 via livenation.dk og ticketmaster.dk.


Bright & Black featuring Eicca Toppinen, Kristjan Järvi og Nordic Pulse Orchestra annoncerer Europatour til maj 2025

Et symfoniorkester. Komponister fra metalverdenen. En vild dirigent. En helt unik solist. Attitude og talent. Dette er: BRIGHT & BLACK

Bright & Black vender tilbage til scenen i maj 2025 og bringer deres banebrydende orkestrale musik til nogle af Europas mest imponerende spillesteder og koncertsale.

Bright & Black har skubbet grænserne for metal og klassisk musik med deres debutalbum, ‘The Album’, og deres succesfuld første turné i 2024. Både albumet og live-shows har fået strålende anmeldelser. Med originale kompositioner af legendariske nordiske metalartister (fra Apocalyptica, Meshuggah, Opeth, Watain og Entombed AD) bringes stykkerne til live af Nordic Pulse Orchestra, med Eicca Toppinen (Apocalyptica) som solist og Kristjan Järvi som dirigent.

Eicca Toppinen kommenterer: ”Med Bright & Black kunne vi skabe noget, der var helt nyt og spændende. Det var en så unik oplevelse, og jeg kan ikke vente med at bringe det live igen og dele det med nye mennesker!"

”Bright and Black rammer nervebanen i vores fælles sjæl. Bright and Black forener med uendelighed! Bright and Black er en multidimensionel kraft gemt inden i os,” tilføjer Kristjan Järvi.

Jacob Hellner konkluderer: “Bright & Black har indtil videre været et ekstraordinært eventyr ud over min vildeste fantasi. Jeg er meget glad for, at vi kan bringe det på landevejen igen!”


Sammen med annonceringen af Live 2025 touren, udgiver Bright & Black et live-track og musikvideo til ‘And Flesh and Blood’, optaget under deres anerkendte show i Tallinn. Se ‘And Flesh and Blood’ her

Billetter

Billetsalg

  • Generelt salg*
    I salg fra 23-okt.-2024 16.00
    Indstil påmindelse

Artister ved dette event