Gå til Scott Bradlee's Postmodern Jukebox

Scott Bradlee's Postmodern Jukebox - Magic and Moonlight Tour 2025

Scott Bradlee's Postmodern Jukebox - Magic and Moonlight Tour 2025

ons 11 jun. 2025
Odense C

Posten | Odense C

20.00

Døre 18.30

Billetpriser: 420 kr. + gebyr.

Det officielle billetsalg starter fredag 27. september kl. 10.00 via livenation.dk og ticketmaster.dk og spillestedernes platforme.

Live Nation presale starter 25. september kl. 10.00 for Live Nation nyhedsbrevsmodtagere og på livenation.dk
Begrænsning på 6 billetter per køb.
  

Billetter

Billetsalg

  • I salg nu!

    Generelt salg*
    Fra 450,00 kr.

Kan du ikke finde hvad du leder efter?

Vælg en anden dato

Artister ved dette event

Event information

Efter at have spillet koncert nr. 1.000 har det retro-musikalske kollektiv Postmodern Jukebox (PMJ) annonceret deres 2025 "Moonlight & Magic" verdens-turné, som inkluderer tre koncerter i Danmark i 2025:
 

10. juni, Store VEGA, Kbh.
11. juni, Musikhuset Posten, Odense
12. juni, Aalborg Kongres & Kultur Center, Aalborg
 
”Efter ti år på landevejene rundt om i verden har vi lært, at god musik har evnen til at transcendere tid og sted på en måde, der bedst kan beskrives som 'magi'," siger Postmodern Jukebox' skaber og show-direktør Scott Bradlee. "Faktisk har vi alle en eller to sange, der øjeblikkeligt transporterer os til et andet sted. Vores 'Moonlight & Magic' verdens-turné fejrer dette fænomen gennem betagende live-optrædener, der vil blive husket længe efter, tæppet falder."
 
Publikum kan forvente at træde ind i et parallelt musikunivers, hvor moderne hits og ikoniske popnumre genfortolkes i klassiske genrer som 1920'er jazz, swing, doo-wop og Motown. De bringes til live af et hold af nogle af verdens bedste sangere, dansere og instrumentalister. Forestil dig en blanding af "The Great Gatsby", "Sinatra at the Sands" og "Back to the Future".
 
Da Bradlee begyndte at lave YouTube-videoer, hvor han genindspillede tidens hits i klassiske stilarter fra fortiden, blev det hurtigt en viral succes, som i sommeren 2014 førte til udsolgte koncerter over hele Nordamerika og Europa.
 
Turnégruppen fik strålende anmeldelser fra både medier og verdenskendte kunstnere. I de efterfølgende år opbyggede PMJ et ry som "Saturday Night Live for sangere", ved at introducere publikum til masser af enestående musikalske kunstnere og forvandle dem til vaskeægte stjerner.
 
Ti år og to milliarder visninger på deres YouTube-kanal senere er en Postmodern Jukebox-koncert blevet en årlig musikalsk tradition for hundredtusindvis af dedikerede fans verden over. Deres shows appellerer på tværs af generationer; ældre publikummer vil forelske sig i de tidløse lyde og nostalgiske stemninger, mens yngre fans vil begejstres over den friske tilgang til moderne popkultur og kunstnernes imponerende musikalitet.
 
Mød op i vintage-outfit for den fulde oplevelse!